Hyra häcksax

Att hyra häcksax är ett perfekt sätt när det är dags att få trädgården i toppform. Du kan klippa allt från häckar till buskar med grenar. Det finns flera häcksaxar på marknaden men vi använder Stihl som fick bäst i test av "testfakta". Vi vill att du ska kunna hyra bra utrustning helt enkelt.

hyra vedklyvhyra vedklyvhyra vedklyv

 

Hyra häcksax - beskär din trädgård

När du hyr en häcksax från oss så får du n häcksax som inte väger för mycket men som även välbalanserad. Den är lätt att komma igång med och du kommer snabbt igång med att klippa häck och buskar i de former som du önskar. Det är snarare fantasin som är begränsningen än maskinen. Så vill du få nyklippta växter i din trädgård så gör som så många andra gjort, hyr häcksax hos oss.

 

Hyra häcksax - vad ingår?

När du hyr häcksax hos oss så ingår bensin på dunk. Häcksaxen är alltid nyservad när du hämtar den och vi visar dig alltid hur den fungerar för att du ska komma igång snabbt och enkelt. Vi skickar även med skyddsglasögon och hörselskydd för att skydda ögon och hörsel.

 

Hyra häcksax - bra att veta

Är du osäker på om häcksaxen klarar av dina behov? kontakta oss så guidar vi dig rätt. Har du frågor om hur du beskär dina växter på bästa sått så rekommenderar vi att du i första hand talar med din plantskola.