Hyra vedklyv

Behov av att hyra vedklyv? Inga problem vi har både större och mindre modeller av vedklyvar både för en och tre fas. När du hyr vedklyv av oss så ingår alltid släp och avkörningsramp samt elkablar och alla omkopplingar som kan behövas.

hyra vedklyvhyra vedklyvhyra vedklyv

 

Hyra vedklyv - ekonomiskt och skonsamt

Om du har stora mängder med ved som behöver klyvas så rekommenderar vi att du hyr en vedklyv som klarar av jobbet. Du sparar både tid och pengar och framförallt så är det betydligt mer skonsamt mot din kropp. Till skillnad mot en vedkap så är risken att skada sig närmast obefintlig. Våra vedklyvar har dessutom "död mans grepp". Så undvik att köpa billig modell utan hyr en vedklyv hos oss istället och vi lovar dig att du kommer att bli nöjd..

 

Hyra vedklyv - vad ingår?

När du hyr vedklyv hos oss så står vedklyven lastad och klar på ett släp när du kommer och hämtar den. Det ingår alltid avkörningsramp och förlängningskabel samt alla tänkabara omkopplingar som behövs för att du ska kunna komma igång snabbt. Vanligtvis hyr man vedklyven per dag. Det är inte ovanligt att man hyr vedklyv flera dagar om det är stora mängder ved som ska klyvas.

 

Hyra vedklyv - bra att veta

När du hyr vedklyv hos oss behöver du kolla om du har 1 fas eller 3 fas. Vanligtvis har villor 3 fas och sommarstugor 1 fas. Om det är så att du endast har tillgång till 1 fas så meddela oss så att du får rätt typ av vedklyv. Tänk även på att vedklyvn står lastad på släp vilket kräver att du har dragkrok på bilen. Om du inte har möjlighet att hämta vedklyven hos oss så kan vi köra ut den till dig mot en utkörningsavgift..