Hyra vertikalskärare

Genom att köra din gräsmatta med vertikalskärare så får du upp både mossa och gammalt gräs. Dessutom jämnar vertikalskäraren till marken så att gräsmattan blir jämn. Vertikalskärarens knivar klyver gräsrötterna vilket också medför att du får en tätare gräsmatta.

hyra vertikalskärarevertikalskärare till gräsmattanvertikalskärare

 

Varför ska man vertikalskära sin gräsmatta?

Löv och ogräs samlas lätt i gräsmattan och mossan växer gärna till sig där det är fuktigt. Över vintern kan snömassor göra gräsmattan ojämn. Resultatet är en gräsmatta som inte ser så vacker ut. Genom att vertikalskära gräsmattan så ger du gräset möjlighet att växa till sig. Genom att få bort mycket av mossan så gör du det också lättare för dig själv resten av året när du ska klippa gräsmattan.

 

Hyra vertikalskärare - vad ingår?

När du hyr vertikalskärare hos oss så vill vi att det ska vara enkelt. Därför har vi alltid maskinen nyservad och lastad på släp när du kommer och ska hämta den. Avkörningsramp medföljer precis som bensin till vertikalskäraren. Så allt du behöver är en dragkrok på bilen. Att vertikalskära sin gräsmatta tar ofta inte längre tid än att klippa gräset.

 

Hyra vertikalskärare - bra att veta

För att låna en maskin så ringer du oss och bokar en tid. Tänk på att när det är högsäsong(April - Maj) sån bör du boka i god tid.