Hyra grästrimmer

Att hyra en grästrimmer är ett effektivt sätt att röja bort högt gräs och även putsa bort gräs kring kanter och runt områden där en vanlig gräsklippare inte kommer till. Grästrimmern är ett effektivt verktyg för att få din trädgård som du vill ha den.

hyra grästrimmerhyra grästrimmerhyra grästrimmer

 

Grästrimmer - högt gräs

En grästrimmer kan slå av högt gräs som en vanlig gräsklippare inte orkar klippa igenom när det blivit för långt. Samtidigt som gräset slås av så finfördelas det även genom att det slås av i flera delar då grästrimmern rör sig fram och tillbaka. Att slå av gräset med en grästrimmer är många gånger det enklaste och snabbaste sättet att få ordning på ett vildvuxet område.

 

Grästrimmer - finputsa trädgården

Med en grästrimmer så kan du finputsa alla kanter och områden som en vanlig gräsklippare inte når. På detta vis kan du slå av gräs kring gräsmattan och gungar, brunnar och husväggar. Det är även vanligt att man slår av gräs runt omkring tomten och i diket utanför för att skapa ett ”städat intryck”.

 

Hyra grästrimmer

När du hyr grästrimmer hos oss så ingår allt du behöver. Vi skickar med skyddsglasögon och en bärsele för grästrimmern samt hörselskydd och bensin. Grästrimmern är lättstartad och lättmanövrerad. Vi använder en beprövad grästrimmer från Honda som har bra effekt och är bensindriven.