Hyra jordfräs

Att hyra jordfräs för att köra upp gräsmattan eller jordbrukslandet borde vara något av de effektivaste sätten att förnya jorden utan att du behöver överanstränga dig. Det ingår alltid släp och bensin när du hyr jordfräs hos oss.

hyra vertikalskärarehyra jordfräshyra jordfräs

 

Hyra jordfräs - ett effektivt sätt att förvalta jorden

Är du behov av att köra upp jorden i jordbrukslandet eller kanske börja om med en gräsmatta som dött ut? Då föeslår vi att du hyr en jordfräs hos. Jordfräsen står lastad och klar på ett släp med avkörningsramp och bensin ingår i uthyrningen. Det kan inte bli enklare. Du kommer på kort tid kunna köra över de jordstycken som du behöver bearbeta och tack vare att du hyr en kraftfull jordfräs. Du sparar din kropp och framför allt din rygg. Om du har ny jord och gödning som du vill få ner i jorden så är jordfräsen ett perfekt arbetsverktyg för denna uppgift.

 

Hyra jordfräs - vad ingår?

När du hyr jordfräs hos oss så står den alltid nyservad och lastad på släp tillsammans med avkörningsramp och bensin. Allt du behöver finns med. Om du inte har möjlighet att hämta jordfräsen så kör vi hem den till dig mot en utkörningsavgift. Har du frågor kring att hyra jordfärs så är du alltid välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

 

Hyra jordfräs - bra att veta

För att hyra en jordfräs så ringer du oss och bokar en tid. Tänk på att när det är högsäsong(April - Maj) sån du bör boka i god tid.